Kaas voor onderweg

(To go)

Iedereen heeft weleens behoefte aan gemakkelijk hapje, bijvoorbeeld voor onderweg of om op te eten op school of op het werk. Daarbij is ook de behoefte verantwoord te eten. U ziet hier de mogelijkheden die DiversPack biedt op het gebied van gezonde, geportioneerde ‘on the go’ kaasproducten.

Volwassen snack

Bij DiversPack worden kleine porties van 15-20 gram kaas versneden en verpakt. Deze kleine porties kaas kunnen gebundeld worden; handig om mee te nemen. Vacuüm porties of porties verpakt in beschermende atmosfeer kunnen in een ‘gaasnetje’ of ‘sta-zakje’ verpakt worden. Deze verpakkingen zijn speciaal gericht op ‘portion control’: bewust zijn van het aantal calorieën en energie die een portie bevat. Diverse voorbeelden zijn hieronder zichtbaar.

Kids snack

Speciaal voor kinderen versnijdt en verpakt DiversPack een gezonde snack met een speels element; lekker voor op school of onderweg. Hieronder zijn verschillende voorbeelden zichtbaar van gezonde porties kaas speciaal ontwikkeld voor kinderen. Al de onderstaande verpakkingen zijn flowpack of vacuüm porties, verpakt in een sta-zakje (multi-bag) in een beschermende atmosfeer of verpakt in een netje.

More information

Bent u benieuwd wat DiversPack voor u kan betekenen?

Neem contact op