Kaas voor bij de borrel

(Festiviteit)

Een heerlijk blokje kaas ’s avonds bij de borrel of als hapje bij een feestje. DiversPack biedt tal van mogelijkheden om een heerlijk blokje kaas aan te bieden in gemakkelijke geportioneerde verpakking. Verpakt in bijvoorbeeld een tray-seal (bakje + top folie) of sta-zakje.

Tray-seal rond

Hieronder ziet u verschillende voorbeelden van ronde tray-seal verpakkingen met kaas (bakje + top folie). De inhoud van deze trays kan variëren van 50 – 175 gram.

Tray-seal vierkant/rechthoekig

Hieronder ziet u verschillende voorbeelden van vierkante/rechthoekig tray-seal verpakkingen (bakje + top folie).

Tray-seal met (saus) compartiment

Het is mogelijk om de blokjes kaas te laten verpakken in een bakje met een apart sauscompartiment. De combinatie van kaas en saus kan gekozen worden naar eigen inspiratie. Hieronder ziet u een aantal verschillende voorbeelden.
* De houdbaarheid is een indicatie. De soort kaas (en saus) is van invloed op de mogelijke houdbaarheid van een product.

Flowpack verpakking

Borrelblokjes kunnen bij DiversPack ook in een zakje verpakt worden. In een eenvoudige pillowbag of in een zogenoemde ‘easy pack’; een hersluitbaar zakje dat rechtop blijft staan. Een aantal voorbeelden van mogelijkheden zijn hieronder weergegeven.

More information

Bent u benieuwd wat DiversPack voor u kan betekenen?

Neem contact op