Assortiment:
producten ter inspiratie

DiversPack versnijdt en verpakt diverse soorten kaas in convenience verpakkingen. Van boerenkaas, tot fabriekskaas, tot een kaas met kruiden. Veel verschillende combinaties in kaas, gewicht, vorm en verpakking zijn mogelijk. DiversPack beschikt over veel moderne versnij- en verpakkingsdisciplines.

Op deze pagina’s kunt u diverse mogelijkheden van DiversPack terugvinden. Dit wordt getoond door het aangeven van verschillende momenten of gelegenheden waar de producten, versneden en verpakt door DiversPack, genuttigd of gebruikt kunnen worden.

Dit is vooral bedoeld ter inspiratie; meer is mogelijk! DiversPack is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ziet zichzelf als innovatief, meedenkend partner voor allerlei productontwikkeling.

Kaas voor bij de borrel
(Festiviteit)

Een heerlijk blokje kaas ’s avonds bij de borrel of als hapje bij een feestje. DiversPack biedt tal van mogelijkheden om een heerlijk blokje kaas aan te bieden in gemakkelijke geportioneerde verpakking. Verpakt in bijvoorbeeld een tray-seal (bakje + top folie) of sta-zakje.

Bekijk de producten

Kaas voor onderweg (To go)

Iedereen heeft weleens behoefte aan gemakkelijk hapje, bijvoorbeeld voor onderweg of om op te eten op school of op het werk. Daarbij is ook de behoefte verantwoord te eten. U ziet hier de mogelijkheden die DiversPack biedt op het gebied van gezonde, geportioneerde ‘on the go’ kaasproducten.

Bekijk de producten

Kaas voor in de maaltijd (Culinair)

Veel consumenten zien kaas in hun maaltijd als een heerlijke toevoeging. DiversPack versnijdt en verpakt kaas in kleine sachets of juist in grootverpakkingen. Deze kaas wordt gebruikt als onderdeel van een salade, pizza, kant-en-klare maaltijd of maaltijdplateau.

Bekijk de producten

Kaas als promotie (Promotioneel)

Hoe kunt u de consument kennis laten maken met een nieuwe soort of specifieke smaak kaas? DiversPack biedt hierin mogelijkheden in bijvoorbeeld kleine portie verpakkingen of juist een grootverpakking.

Bekijk de producten

More information

Bent u benieuwd wat DiversPack voor u kan betekenen?

Neem contact op